Om oss

Om oss 2016-11-08T12:51:39+00:00

underbarabarn_kicki

Vad är underBARA BARN?

underBARA BARN är en mötesplats främst för familjer med barn upp till 6 år, men självklart är alla välkomna. Vi har samlat allt som kan vara intressant för föräldrar, blivande föräldrar och barn upp till 6 år under ett och samma tak, under tre dagar. Vi har anpassat mässan efter målgruppen och inte tvärtom!

Historien bakom mässan är att jag för tretton år sedan satt som förälder och vill lära mig om min nya roll i livet. Jag letade efter något typ av barnrelaterat forum, en mässa eller liknande att besöka, men hittade inget. Det var då jag bestämde mig för att starta en egen mässa efter mitt eget och andra föräldrars behov. Resultatet blev underBARA BARN som jag nu driver på heltid.

owlleft

Vad kan man göra på mässan?

Här kan du shoppa, se och känna/prova på produkter och tjänster. Mycket kanske du känner igen, men det finns också massor av nyheter. Här finns en uppsjö av produktlanseringar, mässerbjudande, kunskap och mycket mer. Vi har ca 120 utställare med massor av olika varumärken och kunskaper. Scenerna är fyllda av välkända talare och barnens favoriter. Barnen har sin egen aktivitetsgata med mängder att göra. Behöver du ordna boende under besöket finns det ett bra erbjudande som vi tagit fram i samarbete med Scandic Talk Hotel.

 

Välkommen att besöka oss du med!

Kickie & teamet.