MENY

Sveriges största barnmässa

Allt började 2003.

I arton år har vi varit en naturlig mötesplats för gravida och familjer med barn från 0-6 år. Allt började i en barnbutik i centrala Stockholm år 2000 när Kickie Jansen, mamma till 2 pojkar sökte efter svar på mängder av funderingar och frågor i livet som nybliven förälder. Det tog inte långt tid innan det stod klart att det inte fanns ett forum dit hon kunde vända sig där allt var samlat under ett och samma tak. Idén till Sveriges första barnmässa var född.  Under föräldrarledigheten 3 år senare doppades äldsta sonens händer i ketchup hemma på köksbordet som än i dag pryder underBARA BARNs logo. Med sin trio av pojkar i släptåg slogs dörrarna upp till den första underBARA BARN på Nacka Strand i Stockholm 2003.

Mässan vilade från första stund på 3 ben, shopping, roligheter för barnen & kunskap, värdegrunder som är med oss än idag.

I februari 2023 blev Jansen Kids Group en del av Byggfakta Group – Healthcare och media Förvärvet innebär en sammanslagning av två av Nordens starkaste och största mötesplatser för barnfamiljer. Nordic Family Group är Nordens största mediahus för blivande och nyblivna föräldrar. Med samplingkoncepten BabyBox och BabyBag når vi ut med noggrant utvalda kvalitetsprodukter och erbjudanden från välkända varumärken, och ger 3 av 4 nyblivna föräldrar i hela Norden värdefull hjälp i en omtumlande ny vardag.
 
”Att underBARA BARN nu flyttar in i Nordic Family Group är en dröm för mig. Nu kan vi ta nästa steg tillsammans med våra kunder. Vi kommer in i ett större sammanhang där vi kan få hävstång på våra idéer och fantastiska koncept, tack vare Nordic Family Groups muskler, fantastiska räckvidd och nyckelkompetenser inom sampling och digitala koncept. Jag ser så fram emot att sätta igång!”  –säger Kickie Jansen, grundare av Jansen Kids Group/underBARA BARN.
 
Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta leverera Nordens ledande mötesplatser och att tillsammans kunna ge blivande och nyblivna föräldrar värdefullt stöd och support under sin första tid i sin nya vardag.