MENY

Sveriges största barnmässa

Allt började 2003.

I arton år har vi varit en naturlig mötesplats för gravida och familjer med barn från 0-6 år. Allt började i en barnbutik i centrala Stockholm år 2000 när Kickie Jansen, mamma till 2 pojkar sökte efter svar på mängder av funderingar och frågor i livet som nybliven förälder. Det tog inte långt tid innan det stod klart att det inte fanns ett forum dit hon kunde vända sig där allt var samlat under ett och samma tak. Idén till Sveriges första barnmässa var född.  Under föräldrarledigheten 3 år senare doppades äldsta sonens händer i ketchup hemma på köksbordet som än i dag pryder underBARA BARNs logo. Med sin trio av pojkar i släptåg slogs dörrarna upp till den första underBARA BARN på Nacka Strand i Stockholm 2003.

Mässan vilade från första stund på 3 ben, shopping, roligheter för barnen & kunskap, värdegrunder som är med oss än idag.

Redan år två flyttade under BARA BARN in på Stockholmsmässan i Älvsjö och blev snabbt en årlig tradition för återvändande utställare, besökare och gravida.Hundratusentals föräldrar och barn har genom åren vallfärdat till mässorna för att ta del av nyheter, inspiration, shopping, mässerbjudanden, föreläsningar & aktiviteter tillsammans med barnen.

Nyhetsbrev

Häng med underBARA BARN familjen, få unika erbjudande, var med i härliga tävlingar genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev