Kronan

kronan_12cm_pms-357

Kronan Barnvagnsverkstad kom till monter C03:02
Under mässdagararna kommer Kronan tillsammans med barnvagnsservice företaget Meccus erbjuda gratis miniservice för alla typer av barnvagnar. Vi kan utföra enklare service, pumpa hjulen, smörja gnissel eller helt enkelt ge goda råd hur du bäst tar hand om din vagn. Missa inte vår miniföreläsning om hur du kollar att din vagn är säker.

Vill du veta mer om Kronan, besök oss i monter C12:39
Vi är barnvagnsexperter, småbarnsföräldrar och väldigt duktiga på att tala om fördelar med Kronan Barnvagn. Kom till oss och titta på våra produkter, mässerbjudanden och lyssna till våra miniföreläsningar om ”Hur reser du bäst med barn och barnvagn” samt ”Hitta rätt i barnvagnsdjungeln”.

Hemsida att länka: kronan.com

Instagramlänk: #kronanbarnvagnar

Facebooklänk: Kronan Scandinavia

2016-11-08T12:51:40+00:00