Nestlé Barnmat

Välkomna till Nestlé montern för att ta del i aktiviteter, få information och prata om barn och barnmat tillsammans med oss!

En god start i livet

Vi på Nestlé arbetar dagligen efter en enkel devis – att alla barn förtjänar en god start i livet. Både när det gäller mat och genom att vara ett stöd till er föräldrar. Vårt uppdrag är att ge näring åt en hälsosammare generation, ett barn i taget.

När barn växer förändras deras näringsbehov. Från ungefär sex månader kan spädbarn börja utforska smaker och texturer av icke-flytande mat och komplettera den väsentliga näring som de får från bröstmjölken. Det här är en viktig tid att leta efter livsmedel som kan bidra till optimal tillväxt och utveckling.

Nestlé Barnmat

Nestlés barnmat är speciellt anpassad för små barns smak och näringsbehov. Ingredienserna är noggrant utvalda bland de bästa av råvaror och vi kompromissar aldrig med vår kvalificerade kvalitet och villkor.

Aktiviteter under mässan:

– Provsmakning av våra nya ekologiska smoothies och middagsmåltider!
– Rita och lek för barnen!
– Quiz!
– Få prover och information!

Om Nestlé

Nestlé är världens största mat- och dryckesföretag. Vi har fler än 2000 varumärken, som inkluderar allt från globalt kända märken till lokala favoriter, och vi finns representerade i 191 länder över hela världen.

Mål och mening

Nestlés syfte är att förbättra livskvaliteten och bidra till en hälsosammare framtid. Vi vill bidra till att skapa en bättre och hälsosammare värld.

https://www.nestlebarnmat.se/
Facebooklänk: https://www.facebook.com/nestleb