Emmaljunga Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats sedan 1925 i egen fabrik i Emmaljunga, Sverige. Bolaget erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalité. Kärnvärdena säkerhet, funktion och design har gjort ”Emmaljunga” till ett begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen.

Vi har gjort ett medvetet val att som enda tillverkare behålla tillverkningen i Sverige och Europa och investerar stora belopp varje år i produktutveckling och miljöinvesteringar i vår svenska fabrik. Därför kommer vi aldrig kunna massproducera barnvagnar i lägsta prisklass.

Vi vill kunna erbjuda våra kunder hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalité. För att vi skall ha fullständig kontroll över kvalitén tillverkar vi många av de ingående komponenterna till barnvagnarna på fabriken i Emmaljunga. Vi precisionsbockar rör, tillverkar egna hjul och plastdetaljer och har egen ytbehandling. Vissa steg i tillverkningen är automatiserad. Andra, som t.ex. korgmonteringen, förblir ett genuint hantverk.

Emmaljunga barnvagnar säljs endast genom auktoriserade återförsäljare i butik. Vi vill att du skall ha möjlighet att provköra Emmaljungavagnarna i butik för att uppleva kvalitén och komforten innan du bestämmer dig. Du kommer att använda vagnen nästan dagligen under de närmsta åren. Därför är det viktigt att du väljer rätt barnvagn, som passar dig och dina behov.

www.emmaljunga.se
instagram.com/emmaljunga/
facebook.com/emmaljungasverige/