barnistan

Barn i stan fyller 10 år och firar med ett hejdundrande kulturkalas i dagarna tre. Här kan ni se teater- och musikföreställningar, skapa och pyssla, sporta och klura – tillsammans med några av våra bästa kulturkompisar:

Drottningholms Slottsteater * Tom Tits Experiment * Livrustkammaren * Naturhistoriska riksmuseet * Hågelbyparken * Aquaria Vattenmuseum * Medeltidsmuseet * Postmuseum * Teater Barbara * Prins Eugens * Waldemarsudde * Dockteatern Tittut * Ensemble Yria * Intiman * Åbergs Museum * Pantomimteatern * Boulevardteatern * Teater Pero * Farsta Funhouse * Polismuseet.

Vi på Barn i stan finns på plats och tipsar om allt skoj som finns att göra för stans barnfamiljer i höst!

Barn i stans idé är att förenkla för vuxna med barn att hitta roliga aktiviteter att göra tillsammans. Barn i stan finns som tidning, webbplats, gratisapp och nyhetsbrev! Välj det som passar dig bäst så missar du inte alla roligheter!

Helgens program som pdf

-> Ladda ner program