bb-stockholm-family

Oavsätt om du är gravid, redan fått barn eller behöver preventivmedel finns vi på BB Stockholm Family där för dig. Under mässan finns våra kunniga och erfarna barnmorskor och barnsjuksköterskor på plats i vår monter. Passa på att träffa dem och ställ frågor om ditt barn, graviditet, förlossning eller preventivmedel.

BB Stockholm Family erbjuder tillsammans med BB Stockholm en helt unik vårdkedja. Hos oss finns ungdomsmottagning, mödravård, förlossning och barnavårdcentral. Till oss kan du naturligtvis också komma för preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.

Lördagen den 10 oktober håller Anna Sjösten barnmorska och John Carrier verksamhetschef Behandlingsteam John Carrier en förläsning om ” Allt  du behöver veta om din ”mammamage” och bäckenbotten.

Söndagen den 11 oktober håller Ingela Wiklund, docent i obstetrik, forskare och barnmorska med 25 års erfarenhet av barnafödande. VD på BB Stockholm en föreläsning ” De vanligaste orsakerna till förlossningsrädsla – hur hanterar jag min oro och rädsla inför förlossningen?” på UnderBara Barns Scen.

Hos BB Stockholm har alla barnmorskor fått en särskild utbildning i bäckenbottenträning och kan komma med tips ock råd