För press 2016-11-08T12:51:39+00:00

Här finner du som är journalist grundläggande information om underBARA BARN, pressbilder, pressmeddelanden och information om hur du går till väga för att ackreditera dig till underBARA BARN.

Så ackrediterar du dig till underBARA BARN?

Riktlinjer för pressackreditering till underBARA BARN

  • Kravet för att erhålla ackreditering är att du kan visa upp något av följande: Giltigt SIS-märkt press ID-kort.
  • Aktuellt intyg från uppdragsgivare.
  • Tre artiklar eller inlägg inom aktuellt ämne från det senaste året.

Ackrediteringen är personlig och gäller endast arbetande press inte annonssäljare, PR-konsulter eller annan personal som inte arbetar redaktionellt.

Ackrediteringen skickas till dig eller så hämtar du upp den i Sockckholmsmässans presscenter. Ansökan om ackreditering och parkeringskort gör du med formuläret här:

Fält märkta med (*) måste fyllas i.

Ditt namn (*)
Din epost (*)
Ditt telefonnummer
Ditt mobilnummer(*)
Tidning / Företag (*)
Tidningssajt/

Adress (*)

Önskar parkeringskort Registreringsnummer

Övrig information eller fråga

Information till blogredaktörer

underBARA BARN ackrediterar inte bloggare utan anordnar istället en VIP-frukost för cirka 100 bloggare. För att ansöka om att komma med på denna maila jbab@telia.com

Presskontakt

Har du frågor och vill ha mer information, tag kontakt med underBARA BARNs pressansvarig Josefine Brögger: jbab@underbarabarn.se telefon 0708-84 35 08

Stockholmsmässans presscenter

Stockholmsmässans presscenter är utrustat med arbetsplatser för journalister och rum för presskonferenser. Stockholmsmässans presscenter ligger en trappa upp vid huvudentrén.

Under pågående arrangemang finns här pressmaterial från utställare och arrangörer, sammanställningar av pressinformation med mera.