Bli utställare 2017-03-09T10:31:21+00:00

Nå 12.000 köpstarka konsumenter.

Som utställare på underBARA BARN träffar du dryga 12.000 köpstarka och entusiastiska konsumenter som är vana att ställa höga krav på produkter och tjänster. Tag chansen och träffa din målgrupp i verkligheten, ingen marknadsföringskanal är så effektiv som ett möte direkt med en konsument.

Mässfakta 2017

underBARA BARN går samtidigt som Hem & Villa och Chokladfestivalen på Stockholmsmässan.

Det gör helgen 13-15 oktober 2017 till ett av de viktigaste och största evenemangen riktade mot målgruppen småbarnsföräldrar i Mälardalsregionen. Har ditt företag råd att missa möjligheten att träffa så många konsumenter i en köpstark och krävande målgrupp samlade under ett och samma tak?

2017  blir femtonde året underBARA BARN arrangeras och är Sveriges största barnmässa. Det sker samtidigt som intresset för småbarn och allt som hör småbarnslivet till når nya höjder.

Vi satsar vidare 2017 på att locka ännu fler besökare till underBARA BARN, kundunderlaget finns verkligen på plats. Bara i Stockholms län bor ca 150 000 personer med barn upp till fem år. Då ska man komma ihåg att underBARA BARNS upptagningsområde omfattar hela Mälardalen, en region där vart fjärde barn i landet föds. Dessutom reser allt fler besökare från olika platser i landet till Stockholm för att kunna delta på mässan.

Bokningsvillkor

Fält märkta med (*) måste fyllas i.

Ditt namn (*)
Din epost (*)
Ditt telefonnummer
Ditt mobilnummer
Företag (*)
Organisationsnummer (*)

Faktureringsadress (*)

Varumärke
Hemsida

Jag vill boka följande (priser är totalkostnad, exkl moms).
Registreringsavgift och monterhyra ingår):

Vi förbinder oss att följa Allmänna villkor för utställningar arrangerade av Stockholmsmässan AB samt våra betalnings / avbokningsregler (*)

Se även fullständiga
bokningsvillkor

Övrig information eller fråga