Oh-Lief

High Res Logo Oh-lief

Oh-Lief är hudvårdsprodukter som bygger på att använda rena ingredienser med en lugnande effekt från naturen. Alla produkter är gjorda på ekologiskt certifierade ingredienser.

Oh-Lief Natural Products grundades 2010 av systrarna Christine Buchanan och Louiza Rademan i Sydafrika. Tanken om Oh-Lief föddes från systrarnas kärlek till naturen och viljan att använda produkter som inte skulle skada deras hud eller miljön.

Christine växte upp ett hushåll där grönt och ekologiskt värderades. När hon blev gravid med sin son Liam, strävade hon efter att hitta en hudvårdsserie att använda under sin graviditet. Christine var missnöjd med alla vanliga kroppsprodukter på marknaden som ej uppfyllde hennes krav. Christine och hennes syster Louiza började då utveckla en ny serie av naturliga baby- och kroppsprodukter, baserade på gamla familjerecept där basen i alla produkterna är olivolja och bivax. Resultatet är Oh-Lief’s kompletta sortiment av naturliga kroppsprodukter som är gjorda på ekologiskt certifierade ingredienser och 100 % naturliga råvaror.

100% naturligt, 100% bra.

Hemsida att länka: vsell.se

Facebooklänk: https://www.facebook.com/OhLiefS

2016-11-08T12:51:40+00:00