Naturativ

Naturativs serie med barnvårdsprodukter kallas för SWEET. Den mycket milda SWEET serien är speciellt anpassad för barn som kan användas redan från den första dag de föds. Men SWEET serien kan användas även av hela familjen, rekommenderas även för vuxna som har känslig hud. Allergivänlig serie – skapades för att minimera risken för allergisk reaktion. Utvecklad i samarbete med barn- och hudläkare.Dermatologiskt testad.Naturliga och ekologiskt certifierade ingredienser. Våra kosmetiska produkter är certifierade och märkta enligt NaTrue standard. Vi certifierar våra produkter en efter en när de har lanserats på markanden. Vi bryr oss om både innehållet och miljön, därför har vi tänkt lite extra på hur vi förpackar våra skönhetsprodukter och strävar alltid efter att använda så lite material som möjligt.Vi köper bara miljöcertifierade och internationellt erkända ingredienser.Vi använder icke-raffinerade, kallpressade oljor som behåller alla sina vårdande egenskaper.

Hemsida: http://www.naturativ.com.se

Instagram: www.instagram.com/naturativ.se/

Facebook: fb.me/naturativsweden

2016-11-08T12:51:41+00:00