Jag leker träd

jag-leker-trad

Jag Leker Träd är en butik med webbutik i Västertorp, Stockholm. Vi säljer handplockade leksaker, barnkläder, och mycket annat för såväl stora som små barn. Här kan du hitta ny och unik design av hög kvalitet i olika prisklasser. Det finns också ett stort eko-reko sortiment.
Mässerbjudanden:
Fina mässpriser på LaQ. Har ni ett barn som gillar att bygga är nya byggbitarna LaQ från Japan garanterat en kul utmaning. Kom och provbygg i vår monter!
-15% rabatt på dockan Lottie. Lottie är en aktiv docka med en massa intressen såsom karate, balett, astronomi mm. Hon bär varken höga klackar eller smink utan står på egna ben. Dessutom har hon hår som inte trasslar ihop sig.
-10% på ekologiska leksaker från Plan Toys. Plan Toys visar att ekologiska träleksaker absolut inte behöver vara tråkiga. Här kombineras hållbarhet med kreativitet och snygg design.

2016-11-08T12:51:47+00:00